در ۱۱ جولای ۱۹۸۷، جمعیت جهان از پنج میلیارد نفر عبور کرد – از آن زمان این رقم به طور پیوسته افزایش یافته است که به ۷/۷ میلیارد نفر در سال ۲۰۱۸ رسیده است. طبق گزارش صندوق بین المللی پول، بزرگترین سهم جمعیت جهان در چین با ۱۸٫۷ درصد، و پس از آن هند با ۱۷٫۸۸ درصد پرجمعیت ترین کشورهای جهان هستند. آلمان با جمعیتی بالغ بر ۸۳ میلیون نفر در میان ۲۰ کشور پرجمعیت جهان قرار دارد. سال گذشته، مردم در آلمان به میزان ۱٫۱۱ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می دادند. ایالات متحده در واقع سومین کشور پرجمعیت جهان است که ۴٫۳۹ درصد از جمعیت جهان در آنجازندگی می کنند.
از تاریخ ۱۹۸۹ تاکنون، روز جهانی جمعیت در تاریخ ۱۱ جولای نام گذاری شده است تا توجه به مشکلات ناشی از افزایش تعداد افراد در این زمین را جلب کند. سازمان ملل متحد انتظار دارد جمعیت جهان در سال ۲۱۰۰ به ۱۰٫۹ میلیارد افزایش یابد.
آسیا، پرجمعیت ترین قاره زمین است. سازمان ملل متحد برآورد می کند که جمعیت آسیا در سال ۲۰۷۰ به ۵٫۲۷ میلیارد نفر خواهد رسید. بر اساس این پیش بینی، در سال ۲۰۶۰، در اروپا و آمریکای لاتین به ترتیب ۶۸۹ میلیون و ۷۶۵ میلیون نفر جمعیت برسد. انتظار می رود جمعیت کشورهای آفریقایی هر چند با نرخ رشد پایین رو به افزایش باشد، ، فراتر از قرن فعلی، که زمانی که اندازه ترکیبی آنها می تواند از جمعیت آسیا بالاتر باشد.
محسن گرامی طیبی
Mohsen Gerami Tayebi